Skip to content

Vindbjart 2 – Donn 1-1(1-0)

Publikum på Moseidmoen mandag kveld fikk se en spennende og fartsfylt kamp mellom Vindbjart 2 og tabelltopp Donn. Lagene hadde en omgang hver, det endte 1-1 og alle endte nok opp misfornøyde med resultatet.

Skrevet av Stian Bøe

Donn fikk en mulighet til ledelse tidlig, men keeper Mats Johansen Olsen var fint ute og reddet da Andreas Sersland kom fossende mot ham. Vi bygde opp et overtak utover omgangen, og de store sjansene kom mot slutten. Etter en halvtime kom også skåringen. Eirik Ryger fikk ballen servert på sølvfat på tjue meter etter en corner og skrudde den perfekt inn i lengste hjørne. En god trøst for Øyvind Løkkebø Gausdal freste av frustrasjon da skuddet hans ble stoppet av en Donn-arm uten at dommeren brukte fløyta i situasjon før. Martin Gardiner hadde en god mulighet fra skrå vinkel om keeper fikk ei hånd på, men her var keeper godt med.

Det var før pause kampen burde vært avgjort, for etter fem bytter i pausen ble vi presset hardt umiddelbart i andre omgang, med fire cornere innen et par minutter. Donn truet ofte med raske kontringer og kjappe og sterke angripere. Etter 73 minutter sprakk nullen da innbytter Tarald Hagalid steg til værs og headet en corner forbi alle, inkludert Gaus som stod på streken i hjørnet der ballen gikk inn. En litt tvilsom offsideavgjørelse på tampen reddet kanskje poenget vårt, men alt i alt var uavgjort greit. En god oppretting av 0-9 med et mye yngre lag på Kongsgård i vår.

Kampfakta, 4.divisjon, Vindbjart 2 – Donn 1-1

1-0 (31 min) Eirik Ryger
1-1 (73 min) Tarald Hagalid