Skip to content

VFK-damer – Øyestad 2 3-2(1-0)

Torsdag kveld spilte damelaget sin tredje kamp for sesongen og nok en gang tok de med seg alle poengene. Et sterkt og ballspillende Vindbjart hadde god kontroll på kampen, men jentene strevde med å få omsatt alle sjansene til mål. Leticia Pinheiro satte inn 1-0 tidlig i første omgang etter et flott innlegg fra Julie Ruenes. Øyestad hadde en god periode like etter pause og utlignet til 1-1 i etterkant av en corner. Resten av kampen dominerte Vindbjart. Maren Quarstein kom seg fri på kant og fikk servert til Tina Mangseth som ordnet 2-1. Amanda Siwik økte til 3-1 like før kampslutt etter en kunstpasning fra Thea Ingebretsen. Det siste målet ble en liten gave fra Vindbjarts forsvar til Sofie Hauge Holen hos Øyestad, men kampen endte 3-2 og det var en veldig velfortjent seier til Vindbjart ut fra spill og sjanser. Damelaget topper da fremdeles tabellen i 5. divisjon. Neste seriekamp er ikke før fredag 26. mai borte mot Gimletroll 2, men alt nå på mandag kl 18:00 stiller jentene til en uformell vennskapskamp på Sør Arena mot IK Start kvinner. Da vil det bli et flertall av venneslajenter på banen noe klubb og bygd er stolte av!