Skip to content

Tabelltopp for damene etter ny seier

Det ble en flott seier og tabelltopp for Vindbjart sitt damelag i søndagens kamp mot Kristiansandkameratene. Vindbjartjentene hadde god kontroll hele kampen og etter 26 minutter satte Maren Quarstein inn sitt førte mål for sesongen på et skudd fra 20 meter. Julie Ruenes økte Vindbjarts ledelse 10 minutter før pause etter et vakkert gjennomspill fra Tina Mangseth. I andre omgang scoret Vindbjart 4 mål i løpet av 6 minutter. Først satte Mangseth inn 3-0 på en perle av et langskudd. 15-år gamle Julie Ruenes la på til 4-0 før Maren Quarstein også satte sitt andre mål for dagen over motstanders keeper. Thea Ingebretsen, som spilte en god kamp, satte Vindbjarts siste scoring på ent utagbart langskudd fra 30 meters hold.
I begge sine to første kamper har VFK damer hatt et stort overtak i banespillet. Laget er en god blanding av rutinerte spillere og unge talenter og de spiller en morsom og ambisiøs fotball.  De har kommet veldig langt i løpet av de 4 månedene som har gått siden laget startet på nytt. Torsdag kveld kl 20:00 er det igjen klart for flomlyskamp hjemme på Sparebanken Sør-banen i Vennesla, da mot Øyestad 2.