Skip to content

Sponsorpresentasjon – Sparebanken Sør.

Når hele bygdas fotballklubb skal presentere sine viktigste samarbeidspartnere faller det helt naturlig å ta turen til hele bygdas bank for å slå av en prat med banksjef Steinar Larsen.

Hvorfor sponser dere Vindbjart Fotballklubb?

Organiserte aktiviteter er en viktig faktor i et velfungerende lokalsamfunn og Vindbjart Fotballklubb er inkluderende, favner bredt og har en nøktern driftsmodell som tiltaler oss.

Hva får dere igjen for samarbeidet?

Det er gøy å være sponsor for en klubb som har en positiv drive, og som en stor aktør i bygda føler vi at det er naturlig å være til stede.

Hvilke verdier ser dere i å være sponsor for Vindbjart Fotballklubb?

For oss er det viktig å kunne gi noe tilbake til lokalsamfunnet som treffer barn og unge, samtidig som vi identifiserer oss med klubbens inkluderende kjerneverdier.

Hva betyr Vindbjart Fotballklubb for bygda?

Jeg er sikker på at det betyr mye mer enn vi aner. Livet på sletta favner alle generasjoner og coronaviruset har vist oss viktigheten av organiserte aktiviteter.

Sparebanken Sør har trofast støttet klubben i mange år og vi i Vindbjart setter stor pris på samarbeidet. Avslutningsvis gratulerer vi Steinar med bankens forestående flytting til nytt lokale og oppfordrer alle til å sjekke ut bankens ulike tilbud.

bankB

Les hele artikkelen hos Vindbjart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *