Skip to content

Sør Cup 2023 – J13

Etter fem dager med både nedturer og oppturer avsluttet Vindbjart J13 sitt SørCup eventyr med seier i B-sluttspillet mot Fløy. Første gruppespillkamp mot et stødig Gandal lag endte med et 0-3 tap, det gjorde veien videre til et eventuelt A-sluttspill vanskelig. Lærdommen er derfor at første gruppespills kamper er viktig på alle nivå! I gruppekamp 2 var det duket for et lokaloppgjør mot Gimletroll, hvorpå jentene viste helt andre takter. Oppgjøret endte 6-4 til Vindbjart. Status før siste gruppespillkamp var da at Vindbjart måtte vinne mot et sterkt Bønes lag. Etter å ha tatt en litt heldig ledelse ender Vindbjart opp med å tape 1-3 etter to kjempe mål av Bønes. Med til historien hører det også at Bøenes ender opp med å vinne J13 klassen.

Kvart- og semifinalen var kort sagt stødig. Gandal ble på ny motstander i semifinalen, denne gangen ble det 2-0 seier til Vindbjart. I finalen ventet et lokaloppgjør mot Fløy. Sluttresultatet endte med 3-0 seier. Resultatet er nok noe flatterende. Fløy gjorde en god første omgang og Vindbjart manglet et tydelig grunnspill i etablert angrep og fravær av intensitet i etablert forsvar. I 2. omgang løftet Vindbjart egne prestasjoner og det ble en lykkelig slutt og spontan glede hos alle jentene.

Gjennom cupen har alle tilgjengelige jenter i spillergruppen som ikke har vært på ferie bidratt ;). Trenerne vil takke alle jentene og foreldregruppen gjennom hele SørCup for god innsats! Neste gang må målet være å teste nivået i A-sluttspillet.