Skip to content

Knepent tap mot Søgne

Det ble tap i vårsesongens nest siste kamp for et ungt andrelag mandag kveld på den nye gressmatta i Søgne. Hjemmelaget var klart best i første omgang, og kunne fort ledet mer enn 2-0 om ikke for keeper Mads Klippenberg. Sander Coldal, med skudd utenfor, og et blokkert skudd fra Martin Heisel var nærmest for oss.

Etter pause gled spillet mye bedre, og innbytter Lasse Stephan Næss reduserte til 1-2 før Søgne igjen øket ledelsen. Lasse stopper imidlertid ikke å skåre for tiden, og reduserte nok en gang med et kremmerhus fra 25-30 meter. Tross flere dødballer inn i overtiden ble det ikke flere mål, og tap 2-3.

Vårt lag:

Mads Klippenberg, Marius Fjellet, Ole Gerhard Jakobsen, Christian Urdal Hansen, Joachim Tveitaa Johansen, Sander Coldal, Emil Lie, Martin Heisel, Sondre Andersen, Øyvind Løkkebø Gausdal, Conrad Elias Evenstad.

Innbyttere: Lasse Stephan Næss, Nikke Eidet, Fredrik Bakken.

Ingen kort.

Siste oppgjør før ferien blir et durabelig lokaloppgjør mot et Torridal-lag spekket med tidligere Vindbjart-spillere. Moseidmoen, torsdag 23.6, 19:15.

Oppsummering siste kamper i 4.divisjon.

13.6, Vindbjart 2 – Hisøy 2-2

0-1 (19 min)
1-1 52 min) Lasse Stephan Næss
2-1 (62 min) Markus Nyhus (str.)
2-2 (84 min) Hakeem Wilkinson

– En jevnspilt kamp der vi slet litt med rytmen i angrepsspillet. Kamptroppen inneholdt spillere fra flere forskjellige lag og det merket vi godt på relasjonene, sa trener Jon Hodnemyr.

Vårt lag:

Mads Klippenberg, Anders Urdal Hansen, Christian Urdal Hansen, Jon Hodnemyr, Joachim Tveitaa Johansen, Sander Coldal, Kjetil Myrvold, Simon Salen Aune, Håvard Eikeland, Markus Nyhus, Sondre Andersen.

Innbyttere: Lasse Stephan Næss, Marius Fjellet, Nikke Eidet og debutant Espen Godtfredsen.

3-4 (83 min) Conrad Elias Evenstad

– Jeg er dypt imponert over spillerne og deres gjennomføring av denne kampen. I 2. omgang spilte vi med sju første- og andreårsjuniorer på banen, og vi var det førende og beste laget, sa trener Jon Hodnemyr.

Vårt lag:

Mads Klippenberg, Lars-Georg Reinlund Sæther, Jon Hodnemyr, Christian Urdal Hansen, Joachim Tveitaa Johansen, Sander Coldal, Daniel Tørressen Eikeland, Emil Lie, Christoffer Lindberg, Anders Bjørge, Sondre Andersen.

Innbyttere: Marius Fjellet, Conrad Elias Evenstad, Martin Heisel, Nikke Eidet.

f4 (2)

En god førsteomgang, med ledelse 2-1 etter fine skåringer av Øyvind Løkkebø Gausdal og Anders Bjørge, burde lagt grunnlaget for en sterk seier på Karuss Gress, men Våg spilte seg opp etter pause, og satte inn to kjappe mål med cirka kvarteret igjen av kampen, som vippet resultatet i hjemmelagets favør.