Skip to content

Fløy – Vindbjart 5-2(2-2)

Fløy var best og vant fortjent 5-2 i treningskampen mot Vindbjart på en kald Arkicon Arena på Flekkerøya fredag kveld. Med et helt lag av uaktuelle A-lagsspillere ble det tøft utover i andre omgang med et yngre og yngre lag på banen. Likevel, som mot Start og Jerv, mye positivt å ta med seg.

Skrevet av Stian Bøe

Andre Richstad la grunnlaget for en fin kveld i Fløy-drakta med to skåringer den første halvtimen, men ikke lenge etter 2-0 ble Robert Våge Skårdal hindret inne i sekstenmeteren etter fint spill og et påfølgende oppspill i bakrommet fra Sondre Nordhagen. Skårdal satte selv straffesparket i mål. Ett minutt før pause ble nok et angrep bygget opp bakfra på vanlig måte, ballen ble spilt opp til Skårdal og raskt videre i bakrom til Berry Gerezgi. Han gikk rett på mål og satte ballen i lengste hjørne.

b12

Andre omgang foregikk for det meste på vår halvdel, og hjemmelaget sikret seieren med tre fine mål. Et frispark fra Mathias Grundetjern og to mål til fra Richstad, begge etter at vi mistet ballen i farlig posisjon.

Trener Jon Hodnemyr oppsummerte slik:

Vi er fornøyde med mye av det vi gjør i 1 omgang. Vi scorer to mål som kommer av godt grunnspill og gode trusler i rommene vi ønsker å angripe i. I tillegg ser vi en klar forbedring på defensiv omstilling. Vi ønsker å kontrollere kampen i større grad enn vi klarer i første omgang, men vi møter et bra Fløy-lag. En 17-åring som debuterer fra start i mål og en 15-åring på høyrekanten er stas. I andre omgang blir det tøft, hvor Fløy er best fra start til slutt. En omgang hvor vi siste halvtimen har seks spillere under atten år på banen. Fantastisk moro å se at de er modige med ball, hvor vi ser at de spiller på seg selvtillit utover omgangen tross massivt Fløy-press.