Skip to content

A-laget: Urdal Hansen og Lie tatt opp i stallen

 

Pakkeåpningen fortsetter for VFK og Vindbjart-glade vendøler: De to lokale ungguttene Christian Urdal Hansen og Emil Lie (begge 18 år gamle) har fått sin A-lagskontrakt og er offisielt en del av A-stallen.
– Emil og Christian er to lovende vendøler som vi har veldig troa på. De har begge jobbet hardt over lang tid, og det er en sann glede å ta dem opp i A-stallen på permanent basis. Det har de virkelig fortjent, sier A-lagstrener Jon Hodnemyr.

– Jeg håper dette motiverer dem videre til å ta nye steg, og nå forsøke å klore til seg en fast plass i elleveren også. Dette er forhåpentligvis bare begynnelsen, legger han til.

Fornøyde gutter

Riktignok har de to ambisiøse guttene vært med A-stallen en god stund, men nå er de begge offisielt tatt opp i de voksnes rekker og klare for 2023-sesongen som seniorspillere. Bakgrunnen deres er også ganske lik: Begge to bor på Moseidmoen, begge er født i 04 (som gjør at de har fulgt hverandre hele veien) og begge begynte på VFK da de var 4-6 år gamle og har spilt her siden. Som ikke det var nok så går de begge to sisteåret på studiespesialiserende i Vennesla. Uansett: Det var to svært fornøyde gutter som Vindbjart.no fikk snakke med i juletidene:

– Jeg føler en stor stolthet over å signere for A laget til Vindbjart. Jeg har vært i Vindbjart hele livet og har alltid sett opp til de eldre og de på A laget, så dette er noe jeg setter utrolig høyt, sier Emil Lie om oppflyttingen.

– Det er et spennende år både laget og jeg går i møte, så vi som lag er veldig motivert for å gjøre 2023 til et bra og verdifullt år. Vi håper på mange gode øyeblikk i kommende sesong, spesielt på Moen, legger han til med et lurt smil.

Ser frem til 2023

Følelsen av å nå et mål er også sterk som lagkamerat Urdal Hansen, som deler Lies tanker om det kommende året.

– Det å signere for A-laget har jo vært et mål helt siden jeg begynte å spille fotball. Så dette er veldig gøy for meg personlig. Neste sesong tror jeg blir et spennende år. Vi har et ungt lag med mye talent. Så neste sesong ser jeg veldig frem til, sier Christian Urdal Hansen.

Les hele artikkelen hos Vindbjart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *