Skip to content

Vindbjart – Jerv 1-3(0-0)

Ny treningskamp for A-laget mot antatt bedre motstand, og nesten samme resultat. Det endte med tap 1-3 mot Eliteserielaget Jerv i Sørlandshallen lørdag. Motstanden ble tøffere enn mot Start og tempoet høyere. Første omgang var ganske jevn selv om de gule skapte de største sjansene. Siste forsvarsledd måtte virkelig yte full innsats for å holde nullen til pause, mens vi hadde noen halvsjanser med Markus Nyhus, Jakob Toft og et frispark fra Christian Beqiraj Follerås.

Skrevet av Stian Bøe

Det tok Jerv bare et halvt minutt å ta ledelsen i andre omgang da et innlegg fra venstre ble headet i stolpen og så i mål på andre forsøk. Vi fortsatte å komme til halvsjanser, Robert Våge Skårdal fikk prøve seg på et direkte frispark som keeper slo over. Corneren ble klarert men Daniel Tørressen Eikeland sitt skuddforsøk ble nesten styrt inn av Follerås. Etter en time kom 0-2 og innbyttere kom inn på løpende bånd. En av dem, Marcus Aslaksen satte et skudd i nettveggen etter fint fremspill fra Eikeland. En annen, Fabian Jeppestøl Engedal laget straffespark tretten minutter før slutt, så billig ut live, men på video ser det ganske greit ut, og Jerv utnyttet det til å lage 3-0. Engedal fikk sin revansje med å være nest sist på ballen da vi skåret årets første mål. Follerås headet et frispark på mål, keeper slo ballen ut til siden der Engedal var først på og sendte den tilbake foran mål. Anders Bjørge var klar på bakerste stolpe og ordnet 1-3.

Blant innbytterne var det to unggutter som fikk sine første minutter for A-laget i kamp, Christoffer Lindberg på venstre kant, og Dennis Lindekleiv i mål. Keeperplassen er fortsatt litt utsatt med eneste seniorkeeper Mats Johansen Olsen ute med skade, derfor var spillende styremedlem Halvor Homme i buret denne kampen.

Trener Jon Hodnemyrs tanker:

Vi opplever at vi er på god vei til å forme en identitet, og får igjen svar på ting vi trener på. Vi er gode i store deler av bearbeidingsfasen, også er vi enige om at vi har noen uker med trening før samhandlingen sitter på siste tredjedel. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg får lov til å jobbe med en så iherdig og mottakelig spillergruppe, og jeg har tro på spennende tider i og rundt klubben de neste månedene.

Jeg har i denne kampen lyst til å trekke frem Christian Follerås, en person og spiller som betyr langt mer for denne gruppa enn meg som trener. Leverer sin beste fotball noensinne, og er tvers igjennom en god mann. Nå gleder vi oss til en ny treningsuke, med nye muligheter for å bli enda litt bedre.

Kampfakta, Jerv – Vindbjart 3-1

1-0 (46 min) Yusuf Nayara
2-0 (59 min) Yusuf Nayara
3-0 (77 min) Amadou Diallo (str.)
3-1 (83 min) Anders Bjørge