Skip to content

Vindbjart – Fram Larvik 0-1(0-0)

Som i vårkampen ble det tap 0-1 mot serieleder Fram. Et mål ti minutter ut i andre omgang ble avgjørende. Anders Bjørge kom nærmest utlikning, men vi truet sjelden Fram sterkt nok. Bakerst hos dem stod Thomas Skjødt Johansen feilfritt. I vinter var keeperen nær en overgang til Vindbjart, nå er han nylig kommet til Fram etter at førstekeeperen ble skadet.

Skrevet av Stian Bøe

I målet vårt fikk 17-årige Mads Klippenberg sin debut da Mats Johansen Olsen måtte melde forfall på kampdag. Han holdt oss inne i kampen med et par meget gode redninger og så generelt sikker ut. Baklengsmålet var det lite å gjøre med, Mac Laham fikk ballen på bakerste stolpe etter en overgang der vi ikke rakk å organsiere oss skikkelig, og satte den i lengste hjørnet.

To andre spillere fikk også debuter. Bernhard Salvesen spilte hele kampen på midtbanen, mens Christoffer Lindberg (16) fikk tjue minutter og viste litt av potensialet sitt på kanten. På utgående spilte Magnus Langerud sin siste hjemmekamp i denne omgang. Han flytter til Oslo, og vil være aktuell for bortekampene våre på Østlandet i høst.

Utenom Bjørges mulighet et kvarter før slutt, da han i trengt posisjon bare fikk tuppet ballen utenfor, kom de beste sjansene våre på innlegg fra høyrekanten. I første omgang sendte Berry Gerezgi ballen hardt og flatt inn, Eirik Ryger rakk ikke helt fram på bakerste stolpe. En nesten identisk situasjon kom like etter pause, nå var Brian Stangnes Kjeldsberg servitør, igjen kom Ryger akkurat for sent til maten.

I overtidsminuttene presset vi på med lange innkast fra Christian Beqiraj Follerås, et endte med klarering like utenfor, men påfølgende corner og enda et innkast hjalp ikke, vi endte målløse.

Kampfakta, Norsk Tipping-ligaen, Vindbjart – Fram 0-1

0-1 (55 min) Mahmoud Sami Laham