Skip to content

Vindbjart – Express 1-2(1-0)

Andre halvdel av sesongen startet med et skuffende 1-2 tap mot Express på Moseidmoen mandag. Bare en uke etter at vi vant med samme sifre på Fevik, var det nå gjestene som snudde kampen i andre omgang med et par kontringsmål.

Skrevet av Stian Bøe

Vi tok ledelsen på overtid av første omgang ved Marcus Aslaksen. På bursdagen hans kom han inn på bakerste stolpe og satte inn innlegget til Eirik Ryger. Like før hadde Mats Johansen Olsen reddet bra da en Express-spiller kom gjennom mot mål. Ellers i omgangen hadde vi hatt noen sjanser, men skuddene til Daniel Tørressen Eikeland og Robert Våge Skårdal gikk henholdsvis like over og utenfor, og keeper hadde ikke alt for store problemer med å rekke opp til Rygers forsøk på å skru en ball opp i krysset.

1-1 kom tolv minutter ut i andre omgang da Leander Winge Thelle satte ballen i mål fra skrått hold. Etter dette åpnet kampen seg mer opp og vi klarte å komme mer i fart inn i feltet. Der viste Express styrke med knallharde, men gode, taklinger og blokkeringer, og flere av mulighetene våre endte i cornere. Heller ikke her fikk vi uttelling, i stedet kontret gjestene inn vinnermålet etter 78 minutter. Øyvind Willmann Heia skrudde ballen forbi keeper helt ute ved stolpen fra sentral posisjon.

Noen lyspunkter fikk vi mot slutten. Innbytterne Berry Gerezgi og Brian Stangnes Kjeldsberg er endelig tilbake fra skader som har holdt dem ute denne sesongen, og på hver sin kant var de svært delaktige i de fleste gode angrepene de tjue minuttene.

Vi ligger nå på tiende plass, hhv. tre og fire poeng foran Randesund og Express på nedrykksplassene. Tre poeng er det opp til Sprint-Jeløy på åttende, som vi møter i Moss til lørdag.

Kampfakta, Norsk Tipping-ligaen, Vindbjart – Express 1-2

1-0 (45 min) Marcus Aslaksen
1-1 (57 min) Leander Winge Thelle
1-2 (78 min) Øyvind Willmann Heia