Skip to content

Vindbjart 3 – Torden 4-1(3-1)

Tre mål fra Sondre Andersen før det var gått tjue minutter la grunnlaget for Vindbjart 3 sin fjerde strake seier i årets 6.divisjon avdeling 2. Med full pott topper laget selvfølgelig tabellen og ligger godt an til seriemesterskap og kamp om kretsmesterskap/opprykk, i en kort sesong, kun tolv kamper ettersom 6.divisjon er delt opp i hele fire avdelinger i år. De er ikke alene om å stå med full pott så langt heller, både Øyestad og Randesund 2 har det samme i sine avdelinger.

Skrevet av Stian Bøe

I kampen mot Torden ordnet Lucas Næss et tidlig straffespark som Sondre ekspederte i mål. To skåringer til fulgte snart fra kort hold, kan Sondre avslutte et angrep i boksen, blir det som regel mål. Perfekt innlegg fra Lars Lilletun Langeland på nummer tre hjalp også. Med syv skåringer så langt er han også toppskårer i avdelingen. Omgangen var mer jevnspilt enn resultatet tilsa, og Torden fikk sitt eget straffespark etter en halvtime, som Lennart Aamodt satte inn til 3-1.

I andre omgang la Lucas Næss på til 4-1 etter glimrende jobb av Espen Godtfredsen, og selv om noen store sjanser ble brent, og spillet ellers bare middels, var aldre Torden i nærheten av noen opphenting.

Trener Erlend Sagen Olsen var godt fornøyd med seier på en dårlig dag.

-Vi er heldige som får en god start, lagene spiller ganske jevngodt. Så får vi tre kjappe mål, og etter det har vi egentlig grei kontroll. Vi er litt ujevne i spillet enda, men vi har nivået til å holde det oppe, selv på en dårlig dag, gøy at det ble seier.

Ambisjoner om opprykk?

-Ja, vi får jo håpe det. Nå ser det jo bra ut på tabellen, så får vi se om vi klarer å holde helt ut. Vi er gode nok til å spille i 5.divisjon, så det er godt mulig.

På høyrekanten i dag så vi et nytt angrepsvåpen for sesongen, i Espen Godtfredsen?