Skip to content

Vindbjart 2 – Rygene 5-5(2-2)

Vindbjart 2 er tilbake til poengfangsten i 4.divisjon etter en laber periode med flere stygge tap, med uavgjort 5-5 hjemme mot bunnlaget Rygene mandag kveld. Vi kom tilbake fra 0-2 og 2-4, men burde klart å ro i land seieren da Berry Gerezgi satte inn 5-4 på straffe med fem minutter igjen. Slik gikk det ikke, gjestene brukte bare nitten sekunder fra avspark før de satte inn kampens siste mål.

Skrevet av Stian Bøe

Vi lagde oss selv en oppoverbakke tidlig med to baklengs i kampens første fem minutter, begge etter løp inn i bakrom fra gjestene. Berry Gerezgi reduserte etter tjue minutter da han skar inn fra kanten sin og satte ballen i nærmeste hjørne og Eirik Ryger utliknet like før pause med et soloraid av noe helt annet enn 4.divisjonsklasse. Fra 45 meter ut driblet han seg forbi fire-fem mann, enkelte av dem to ganger, før han chippet ballen over keeper og i mål.

ryg1
Reservebenken var tynn denne kvelden, og ble smalere da Jon Hodnemyr hinket av like før pause med en skikkelig lårhøne. Erfarne spillere i Håvard Eikeland og Henrik Eivindson var hanket inn og det gikk bare fire minutter ut i andre omgang før Eivindson noterte seg for en assist, dessverre i feil ende av banen. Med kampens fineste langskudd, fra 25 meter økte Rygene til 4-2 midtveis i omgangen, før vi endelig begynte å få til litt mer effektivt angrepsspill.

Eirik Ryger spilte gjennom Eikeland umiddelbart etter siste baklengs, og han rundet keeper før to forsvarere ble fintet halvveis opp i Askedalen og han kunne sette ballen i åpent mål. Ryger ordnet selv 4-4 på egenhånd, før Sander Coldal ble spilt gjennom av Martin Heisel, og ble dratt ned inne i feltet. Rødt kort til gjestene, og Berry satte sikkert inn 5-4 fra straffemerket. Det skulle altså likevel ikke holde til seier, selv om Christoffer Lindberg fikk en veldig dobbeltsjanse da klokka tikket opp i 90.00.

4-4 (81 min) Eirik Ryger
5-4 (85 min) Berry Gerezgi (straffespark)
5-5 (86 min)

Vårt lag:

Dennis Lindekleiv, Emil Lie, Jon Hodnemyr, Kjetil Myrvold, Conrad Elias Evenstad, Martin Heisel, Nikke Eidet, Eirik Ryger, Sander Coldal, Christoffer Lindberg, Berry Gerezgi.

Innbyttere: Håvard Eikeland og Henrik Eivindson. Ikke benyttet: Andreas Sagen Dale og Fredrik Ingebretsen.

Gule kort: Eikeland og var vel ett til…

Forrige ukes bortekamp mot Trauma ble mest et traume.  I vind og pøsregn startet vi egentlig bra, og kunne ledet med både ett og to mål før hjemmelagetsatte inn tre kjappe mål midtveis i første omgang. Anders Leesland Honnemyr reduserte like før pause, og Adrian Tallaksen var veldig nære å lage 3-2 med et prosjektil som traff krysset. I stedet slurvet vi litt bak, keeper Mads Klippenberg prøvde å redde situasjonen, men lagde i stedet frispark utenfor grensen sin. Hans gule kort fra første omgang, da for hands, ble doblet til rødt, og forsvarspiller Markus Nyhus måtte ta plassen i mål. Frisparket til Trauma gikk inn, og Nyhus slet litt med glatte keeperhansker resten av kampen. Det endte med tap 2-9 til slutt, etter at Leesland Honnemyr først reduserte til 4-2 via en Trauma-spiller.

Kampfakta, 4.divisjon, Trauma – Vindbjart 9-2

1-0 (21 min) Nicolai Aas
2-0 (27 min) Magnus Fosse
3-0 (33 min) Adrian Sigveland Sunde
3-1 (44 min) Anders Leesland Honnemyr
4-1 (50 min) Ali Hossainy
4-2 (54 min) Anders Leesland Honnemyr
5-2 (60 min) Reza Arezou