Skip to content

Vindbjart 2 – Lyngdal 1-2(0-2)

Etter et heldig poeng borte mot Lyngdal hadde vi fortjent minst ett, trolig tre, på Moseidmoen mandag kveld. Likevel var det bortelaget som kunne juble da fløyta gikk, for en 2-1 seier som de la grunnlaget for i første omgang. Omgangen var ganske jevnspilt, med noen kraftige dueller, spesielt Simon Salen Aune og Johan Sanden la ikke noe imellom, og bakerst hos oss fikk Kjetil Myrvold bryne seg på den enda eldre Espen Hægeland. Gjestene skåret to kjappe mål midtveis i omgangen, vi slet med å komme til de gode avslutningene.

I andre omgang hadde vi et klart overtak, og selv om Lyngdal tok noen kontringer som ble litt farlige, var det vi som skapte sjansene. Med Gaus og Kjetil Myrvold lengre fremme i banen enn før pause ble det raskt en redusering. Anders Bjørge fosset frem på venstre og la inn i midten der Gaus enkelt satte inn 1-2. Midtforsvaret med Fabian Jeppestøl Engedal og Jon Hodnemyr vant det aller meste som kom mot dem, hhv. i lufta og langs bakken, og om noe likevel kom forbi tok keeper Dennis Lindekleiv (16) seg av dette.

Gaus kom nærmest 2-2 da Christoffer Lindberg kom rundt og la inn, men en perfekt blokkering fra en Lyngdal-forsvarer stoppet skuddet fra fem meter. Lyngdal så slitne ut på tampen, flere spillere lot krampa ta dem, og hadde kampen vart litt lengre ville nok fått inn en utlikning. Slik ble det ikke, nok en jevn kamp i 4.divisjon, Lyngdal holder følge i tetkampen, vi holder oss på midten.