Skip to content

VFK oppretter ny stilling – Utviklingsleder

I tråd med klubbens strategi om flere egenutviklede spillere på vårt a-lag har vi ansatt Alla Abdallah i en 100% stilling i klubben.

Vindbjart Fotballklubb har med flere anledninger sagt at vi ønsker å utvikle egne spillere til vårt a-lag, og om mulig enda lengre. Som et ledd i utviklingen for å lykkes med vårt mål har vi sett at vi må investere i flere ressurser inn på vår junioravdeling.

Vi er stolte og takknemlige over å ha fått Alla til å ta dette ansvaret. Klubben mener dette er et riktig steg på veien videre.

Alla er en kjent person for de fleste i klubben fra tidligere. Han er i dag daglig leder på vår idrettsfritidsordning (IFO), leder av klubbens barneskole akademiet, og er hjelpetrener på vårt a-lag under Steinar Skeie.

I tillegg til IFO leder og leder av barneskoleakademiet, vil Alla nå i sin nye stilling i tillegg være trener-koordinator i junioravdelingen. Dette innebærer blant annet å ha ansvar for hospitering for gutter opp til 16år og være klubbens kontakt mot NFF i forhold til oppfølging mot sone og krets.

Stillingen innebærer også å være trenerveileder for våre trenere i junioravdeling.

Vi ønsker Alla velkommen i ny jobb og lykke til med nye utfordringer. Vi gleder oss til å følge utviklingen.

 

Styret

Les hele artikkelen hos Vindbjart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *