Skip to content

Torridal – Vindbjart 2 4-2(2-2)

Torridal tok revansje for tapet på Moseidmoen i sommer, med seier 4-2 i et ufyselig regnvær på Hommeren mandag kveld. Med det resultatet forlenger rekruttlaget rekken uten seier til elleve kamper, den lengste rekken siden 1999.

Skrevet av Stian Bøe

Som ofte var det en jevn kamp, der marginene gikk mot oss. Hjemmelaget gikk i 2-0 ledelse etter en drøy halvtime, men Eirik Ryger hentet inn forspranget nesten alene de siste minuttene før pause. Først ved å drible seg innover i banen og avslutte med et skudd helt i lengste hjørne, og så direkte på frispark like etter, her fikk han dog hjelp av veteran Øyvind Løkkebø Gausdal som styrte ballen i mål med magen.

Midtveis i andre omgang fikk keeper Halvor Homme fortjent gå i dusjen og overlot målet til debutant Fredrik Ingebretsen (15), en av flere lovende keepere i klubben. Han fikk en tøff start med to baklengs ganske raskt, men viste klasse da han senere stoppet en Torridal-spiller som kom alene mot ham. Homme var 16 da han debuterte på A-laget og holder altså på enda, masse tid for Ingebretsen å ta igjen for en våt innføring i det sterke 4.divisjonsnivået på Sørlandet.

Vi klarte ikke å svare på denne tomålsledelsen, og kan nå ikke havne over Torridal på tabellen. Heldigvis sanket laget nok poeng i vårsesongen til å holde seg over nedrykksstreken. Kun hjemmekampen mot Vigør til mandag gjenstår nå.

Kampfakta, 4.divisjon, Torridal – Vindbjart 2, 4-2

1-0 (19 min) Lasse Rustad
2-0 (32 min) Jonas Askevold Vaaler
2-1 (42 min) Eirik Ryger
2-2 (45 min) Øyvind Løkkebø Gausdal
3-2 (68 min) Jonas Mykland-Svendsen
4-2 (71 min) Jonas Askevold Vaaler