Skip to content

Tobienborg – Vindbjart 2 1-7(1-0)

Andrelagets kamp mot Tobienborg ble flyttet fra byen og opp til Vennesla, og i første omgang viste vi gjestene vår takknemlighet med å brenne flere hundreprosent-sjanser. Både stolpe og tverrligger ble truffet. Gaus ble vraket fra kamptroppen tidligere på dagen, mulig han hadde puttet noen av disse, men ungdommen fikk heller prøve seg denne gangen siden juniorkampen i Arendal ble avlyst. I motsatt ende måtte keeper Mats Johansen Olsen strekke seg helt ut for å holde nullen tidlig, men minuttet før pause tok likevel motstanderen ledelsen 1-0.

I andre omgang ble kanskje mer rutinerte Tobienborg mer slitne enn oss, vi ble i hvert fall mer effektive. Karmøyværing Lars-Georg Reinlund Sæther satte inn sitt første Vindbjart-mål direkte fra frispark etter ti minutter, og bare tre minutter senere hadde André Bakken og debutant Emil Lie lagt på til 3-1. ‘Litt for ivrige på å angripe for fullt ved hver eneste anledning’ var dommen til trener Majid Kurd etter kampen, men det gav i hvert fall uttelling. Det siste kvarteret puttet vi fire mål til. André satte sitt andre, og et selvmål etter et strålende innlegg fra enda en debutant, Conrad Elias Evenstad. Endelig fikk Anders Bjørge selvfølgelig to mål på tampen. Full spurt inn i mål og hente ballen, hakke litt på motstanderens forsvarere på veien tilbake til midten, minnet mer om et lag som jaget utlikning enn en overkjøring.

To seire på to forsøk i 5.divisjon så langt. 16-1 i målforskjell. Tigerberget kommer på besøk til mandag. De startet med 7-0 mot Solbygg.

Kampfakta, 24/8-21, 5.divisjon, Tobienborg – Vindbjart 2, 1-7