Skip to content

To tap på rad for U-laget

Etter en rekke jevne oppgjør i 4.divisjon siden tidlig i sommer, har andrelaget vårt gått på to smeller mot motstand fra Aust.

Skrevet av Stian Bøe

Mot Jerv 2 på Fevik sist uke startet kampen lovende da Berry presset frem et selvmål etter fire minutter, men etter det holdt keeper Mads Klippenberg og målstengene oss inne i kampen og det stod 1-1 til pause. I andre omgang satte Jerv innpå et par offensive eliteseriespillere, og spesielt Willis Furtado ble for mye å hanskes med. Da kampen var slutt hadde han sikret seg et hattrick, og Jerv vant 6-1.

Mandagens hjemmekamp mot Froland skulle være mye enklere på papiret, selv om 12-4 seieren vår på bortebane tidligere i sesongen nok var over gjennomsnittet effektiv. En god start ble fort til 0-1 på en kontring imot, men Markus Nyhus utliknet før det var gått et kvarter, etter en corner. Froland benyttet sjansene de fikk til kontringer, og vi hadde store problemer med å stoppe dem nesten hver gang. Samtidig med at vi stod og stanget mellom seksten og tretti meter fra deres mål, ble dette en dårlig kombinasjon. Froland der formlaget i 4.divisjon, men at de skulle vinne 5-1 på Moseidmoen ville nok ingen trodd. Vi kom til noen muligheter utover i andre omgang, for det meste med Christoffer Lindberg på høyrekanten, men denne kvelden var det ingen foran mål som kunne sette ballen i målet.