Skip to content

Tap mot Jerv for G19

Juniorlaget spilte seriekamp nummer to for sesongen tirsdag kveld. Motstander var Jerv, og det var de gulkledde som kunne ta med seg poengene hjem til Grimstad. Første omgang var jevnspilt men relativt sjansefattig for begge lag. Forsøkene våre fra langt hold ble aldri veldig skumle, farligst så det ut de gangene Eirik Ryger satte fart fremover fra midtbanen, men det ble heller ikke farlige avslutninger ut av det. Gjestene tok ledelsen med åtte minutter igjen, på et litt billig straffespark da en Jerv-spiller gikk i bakken i kamp med to blåkledde. Keeper Mads Klippenberg gikk til venstre og stoppet straffen, men ballen spratt ned under hendene hans, og trillet sakte over målstreken.

w1 (2)

Etter pause startet Jerv med flere gode angrep, men uten uttelling. Et kvarter ut i omgangen begynte sjansene våre å komme. Martin Heisel prøvde et skudd med venstrebenet, men litt utenfor mål. André Bakken holdt unna og driblet av en hel gjeng med Jerv-spillere dypt inne i feltet og fikk lagt videre til Emil Lie, men da var det trangt nede ved dødlinja og keeper fikk stoppet ham. Minutter senere doblet gjestene ledelsen etter et innlegg fra venstre som ble ekspedert inn ved nærmeste stolpe, og syv minutter senere stod det 0-3, nytt innlegg fra venstre, denne gangen satt inn fra bakerste stolpe.

Reduseringen vår kom fra innbytter Adrian Tallaksen med et kvarter igjen. To ganger på ett minutt ble han satt opp av André, og andre gangen fikk han bra med rom midt foran mål og puttet kontrollert. André skapte selv en sjanse til ny redusering like før slutt, men ble klippet ned i full fart fremover, syntes i hvert fall selv at det fortjente et rødt kort til forsvareren, men dommeren mente gult var nok, og frisparket hjalp ingenting.

Trener Jon Hodnemyr oppsummerer:

-Vi opplever at vi gjør en god førsteomgang hvor vi spiller av førstepresset både mot høyt og lavt press. Mangler samhandling på siste tredjedel. I andre omgang får vi scoringer imot på uheldige tidspunkter og ender da opp med å stange mot Jervs lave blokk.

-Vi synes likevel kampen er et steg i riktig retning. Vi har et mål i år om å utvikle selvstendige fotballspillere som behersker å lese spillet. Dette forventer vi at vil ta litt tid og kostet oss en del baklengs i første del av sesongen.

Kampfakta, G19, 1.divisjon, Vindbjart – Jerv 1-3

0-1 (37 min) straffe