Skip to content

Sprint Jeløy – Vindbjart 1-1(0-0)

Vi fikk med oss ett poeng hjem fra Moss lørdag, etter 1-1 mot Sprint-Jeløy, i en kamp der begge lag brant noen store sjanser. Kjedelig, da vi ledet med mindre enn ti minutter igjen, men ikke ufortjent at hjemmelaget reddet uavgjort.

Skrevet av Stian Bøe

Sander Barstad Bergan hadde vår beste mulighet før pause da han kom helt alene med keeper, men forsøket på å gå rundt sisteskansen mislyktes. Christian Beqiraj Follerås kom nærmest på cornerne vi spilte oss til, men det ble en vanskelig vinkel å få til stupheadingen på bakerste stolpe.

Mustafa Omarkheil er tilbake fra opphold i Vidar og Pors og gikk rett inn i startelleveren på midtbanen, mens Berry Gerezgi startet sin første kamp for året på kanten. I andre omgang kom Anders Bjørge inn på spissplassen og ble sentral i det meste som skjedde offensivt. Ikke langt ut i omgangen kom han fri på høyre, valgte å spille Berry som kom etter, men han ble passet godt på og keeper fikk kastet seg over ballen.

Ledermålet kom etter en snau times spill, og her må venstreback Lars-Georg Reinlund Sæther få en stor del av æren, selv om Bjørge satte prikken over i’en. Reinlund Sæther tok med seg ballen helt bakfra, over midtbanen, mistet den, men vant den tilbake og fra tjuefem meter smalt Bjørge den i en perfekt bue over keeper som stod noen meter utenfor målstreken.

f2

Hjemmelaget spilte seg etter hvert frem til flere store sjanser, der keeper Mats Johansen Olsen i samarbeid med forsvaret var både dyktige og heldige at det ikke ble skåring. Hos oss var Bjørge gjennom i bakrom flere ganger, men hver gang ble han vurdert til å være i offside.

Målet til Sprint-Jeløy kom til slutt etter 82 minutter da Ervin Kozica skar inn fra kant og satte ballen inn ved nærmeste stolpe. Noen minutter etter fikk vi muligheten til et seiersmål, Beqiraj Follerås kranglet ballen i mål etter corner, men da var det allerede blåst, denne så litt billig ut, keeper løp inn i Berry på målstreken og gikk i bakken.

Sprint-Jeløy tapte nettopp på hjemmebane for første gang på tre år, og selv om de fleste av kampene har vært i 4.divisjon sier det litt om fortet Bellevue Stadion. Vi får være fornøyde med ett poeng fra denne kampen, mot en tøff motstander.

Kampfakta, Norsk Tipping-ligaen, Sprint-Jeløy – Vindbjart 1-1

0-1 (59 min) Anders Bjørge
1-1 (82 min) Ervin Kozica