Skip to content

Seier igjen for U-laget

Andrelaget vårt i 5. divisjon vil ikke være noe dårligere enn A-laget, og vant mandag kveld sin tredje strake seier i årets serie. Litt som mot Tobienborg sist, var første omgang jevnspilt, og vi var litt heldige som kunne gå til pause med ledelse 2-0. Både Lars-Georg Reinlund Sæther og Øyvind Løkkebø Gausdal reddet Tigerberget-skudd på målstreken.

Fremover ble lørdagens helt Kawsu Jabai passet godt på, men vår første skåring kom etter innlegg fra hans høyre side. Ballen endte opp på motsatt, der Jon Hodnemyr satte ballen i mål via en motstander. Kanskje hadde den gått utenfor hvis ikke, det får vi aldri vite. Mål nummer to ble satt inn av dagens kaptein, Martin Gardiner, denne gang etter fint spill på høyre side fra Sander Coldal, Sander Barstad Bergan og til slutt innlegg fra Jon.

I pausen kom blant annet Robert Våge Skårdal og Børge Engesland innpå og Gaus kunne flyttes opp som spiss. Der har han spilt før, og han satte inn et mål til på kontoen før Tigerberget reduserte. Robert var mye involvert, men så ikke ut som han hadde planer om å skåre mål selv, selv med fri hele målet å sikte på ville han helst spille gjennom andre, men til slutt ble det han som chippet inn 4-1. De to siste målene kom fra Sander BB, hans første i Vindbjart-drakt. 6-1 var nok kampens fineste, assistert av Gaus og Robert ble Sander frispilt i et trangt miljø og rundet keeper før ballen ble satt i mål.

Det er alltid gøy når ungdommen får din debut på seniornivå, kveldens tilskudd var atten år gamle Mathias Gabrielsen Aas, mens 6.divisjonslaget bidro med Ole Gerhard Jakobsen og Nicolai Marki Drivenes i forsvaret i andre omgang.

Mathias Gabrielsen Aas,Sander Barstad Bergan, Martin Gardiner,  Robert Våge Skårdal, Øyvind Løkkebø 'Gaus' Gausdal.

Mathias Gabrielsen Aas,Sander Barstad Bergan, Martin Gardiner, Robert Våge Skårdal, Øyvind Løkkebø ‘Gaus’ Gausdal.

Med full pott fra tre kamper og 22-2 i målforskjell er tabelltoppen sikker pr. i dag, men snart kommer kamper mot Flekkefjord, Farsund og Lista, og Marnardal. Da blir det tøffere motstand.

Kampfakta, 5.divisjon 30/8-21, Vindbjart 2- Tigerberget 6-1

1-0 (15 min) Jon Hodnemyr
2-0 (34 min) Martin Gardiner
3-0 (53 min) Øyvind Løkkebø Gausdal
3-1 (58 min) Florian Lazis
4-1 (72 min) Robert Våge Skårdal
5-1 (75 min) Sander Barstad Bergan
6-1 (86 min) Sander Barstad Bergan