Skip to content

Randesund – Vindbjart 5-1(2-0)

Siste seriekamp før sommerferien endte med braktap på Sukkevann mot et Randesund-lag som kun hadde vunnet én seriekamp så langt. 5-1 til hjemmelaget stod det på måltavla til slutt.

Skrevet av Stian Bøe

Vi startet offensivt, hadde ballen mest, og skapte noen sjanser. Sander Barstad Bergan kom nærmest med et skudd i aluminiumet. Marcus Aslaksen kom også veldig nære på et innlegg fra Robert Våge Skårdal, men ballen skled av foten og traff ikke mål.

I motsatt ende var det derimot en venndøl som var effektiv. Randesund hadde kanskje tre sjanser i første omgang, og Thore Viste Ulstein satte to av dem i mål.

De første minuttene av andre omgang gav et godt bilde av kampen. Sondre Nordhagen ble skadet etter ett minutt, og da hadde vi allerede byttet ut en annen forsvarsspiller, Fabian Jeppestøl Engedal, i pausen. Mer endring på laget måtte til, og så skåret hjemmelaget igjen umiddelbart, enkelt etter en corner. 3-0 ble til 4-0 etter et langt utspark fra keeper, før Anders Bjørge ga oss et lite håp om en opphenting da han satte inn en retur etter at Eirik Ryger hadde avsluttet først.

Sånn ble det ikke, vi forble veldig ineffektive, et par baller til traff stolpene før Randesund fastsatte sluttresultatet til 5-1. Vårt første poengtap på Sukkevann på åtte forsøk.

Kampfakta, Norsk Tipping-ligaen, Randesund – Vindbjart 5-1

1-0 (23 min) Thore Viste Ulstein
2-0 (33 min) Thore Viste Ulstein
3-0 (48 min) Kasper Aleksander Hornnes
4-0 (61 min) Eirik Osen
4-1 (65 min) Anders Bjørge
5-1 (80 min) Mathias Råkil