Skip to content

Ny trener i VFK

Anders Romsøy Johansson (29) fra Røra i Inderøy kommune nær Steinkjer, er ansatt som hovedtrener for G19 og som assistenttrener for A-laget under Jon Hodnemyr. Han flytter fra Østlandet for å etablere seg sammen med samboer fra Sørlandet. Været her nede trumfet det han kunne tilby lengre nord, og var derfor på jakt etter ny fotballjobb.

Skrevet av Stian Bøe

Etter at drømmen om å bli fotballproff stagnerte tidlig i tjueårene etter spill i Steinkjer, Verdal, Vuku og Nordstrand har Anders satset på treneryrket i Ullern, og gått gradene opp til assistenttrener for A-laget som spilte i Postnord-ligaen denne sesongen. I tillegg har han hatt flere andre ansvarsområder i aldersbestemte lag og for B-laget som endte sesongen som kretsmestere og sikret opprykk til Norsk Tipping-ligaen.

Anders har UEFA B trenerkurs, bachelor i kroppsøving og idrettsfag, og mastergrad i kroppsøving og pedagogikk (lektor i kroppsøving)

Etter en uke i klubben har han allerede fått gode inntrykk av klubben vår.

– Jeg har gledet meg lenge til å gå i gang med dette, og helt siden jeg møtte Jonn Arvid og Jon for første gang har jeg følt at jeg har mye til felles med Vindbjart i utgangspunktet. Verdiene i klubben, samt spillestil og synet på spillerutvikling er helt i min gate, og derfor tror jeg dette blir en god match. Det gode inntrykket har så langt blitt bekreftet gjennom første treningsuke. Samtidig har jeg blitt imponert over spillergruppene og engasjementet rundt klubben; her er det jaggu mange fine folk, så her er det liv laga for å få til mye. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Les hele artikkelen hos Vindbjart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *