Skip to content

Hægebostad – Vindbjart 2 0-9(0-2)

Vi bør vinne åtte-ni null i dag, sa minibuss-sjåføren til Vindbjart 2 før kampen borte mot Hægebostad. I starten av kampen så skjemaet greit ut. 2-0 etter tjue minutter, og vertene måtte snart sette en utespiller i mål etter en kollisjon mellom keeper og Anders Bjørge. Resten av omgangen ble målløs for vår del, den nye målmannen så mer ut som en oppgradering. Hjemmelaget satte også to baller i stolpen bak vår debutant i målet, Mads Klippenberg.

Etter pause kom regnet mer voldsomt, med samme intensitet som innbytter Sondre Nordhagen. Han spilte på publikumssiden og det var vanskelig å se spillerne på høyresiden, men at han bidro godt til at slusene åpnet seg er helt sikkert. Anders Bjørge fikk som vanlig matchballen med seg hjem, med fire skåringer, og er nå oppe i tretten på fire kamper for andrelaget. Forsvarsspiller Lars-Georg Reinlund Sæther skåret 2-0 og 3-0 og var veldig nær et hat-trick. Trener Alla Abdallah satte seg selv innpå for sesongdebut et stykke ut i omgangen, og bidro med fart, to assists og en skåring. Det ble også en fin kveld for dagens tre debutanter i seniorfotballen. Keeper Klippenberg holdt nullen, lagets første på fem kamper. Eirik Ryger fikk en assist på 1-0, og Martin Heisel satte inn kveldens fineste skåring på direkten fra tjue meter da han fastsatte sluttresultatet til 9-0 to minutter før slutt.