Skip to content

G16-3 kom til kort mot Vigør 2

Vårt G16-lag 3 trener to ganger i uka, spiller for gøy, og fikk kjørt seg mot et bedre Vigør-lag onsdag kveld. Det første baklengsmålet kom etter ett minutt, og hele førsteomgangen ble vanskelig, gjestene fikk gå fremover omtrent som de ville. Det ble for lite trøkk i duellene fra de blå, og hadde det ikke vært for flere gode redninger fra 14 år gamle Fredrik Ingebretsen i målet kunne det stått mer enn 0-7 til pause. Noen sjanser kom vi til, men de ble satt over eller utenfor fra Simen Olaisen, Jonathan Øen og Abdullah Ali.

Også andre omgang startet med et baklengs etter ett minutt, men etter det gikk det mye bedre. Ole Kristian Omdal Tharaldsen ble servert en perfekt assist, 45 grader fra dødlinja fra Øen, og ballen satt nede i hjørnet. Selv om det kom tre baklengs til i løpet av kampen, var det nå tydelig mer innsats og trøkk i duellspillet. Natnael Tesfaye burde reduserte da han brukte rå kraft på å komme seg alene med keeper, men både første og andre forsøk ble avverget av keeper og forsvar. Det kom likevel et fortjent mål nummer to, fra dagens farligste i Vindbjart-angrepet, Jonathan Øen. Sluttresultat 2-11 var laget ikke fornøyde med, men i andre omgang var de nesten på høyde med byguttene. Også gøy å se at også dette laget prøver å spille seg ut bakfra på kryddervis, det var litt Follerås-takter over Simen Olaisen i midtforsvaret da han styrte spillet fremover, og skulle helst via midtbanen og Sindre Steinsland Bjelland og Wissam Saleh Najjar før det forhåpentligvis kunne ende i en målsjanse.

a22

Trener Nicolai Gaustad Olsen oppsummerer:

-Kampen blir veldig preget av at det er lag som trener to ganger i uka, mot et lag som trener fire-fem ganger, det er selvfølgelig stor kvalitetsforskjell på lagene. Når vi da spiller en førsteomgang som ikke er tøff nok, blir det stygt etter hvert. Så etter den omgangen, at laget løfter seg slik de gjør i andre omgang, og hvordan de trykker til, de gjør en upåklagelig jobb, mot et så mye bedre lag. Frem til vi får en mann utvist, som vi ikke skjønner noe av, er det 1-2 i omgangen, og da spiller vi nesten jevnt med dem.

-Det er en fantastisk gjeng å være trener for, det er et samhold og en lagmoral som er helt nydelig. Jeg gleder meg til hver trening sammen med dem.