Skip to content

G14 vant Meny Sebra Cup

Vindbjarts Gutter 14-lag vant i helgen Meny Sebra Cup, arrangert av Randesund IL. I tre gruppespillkamper på gresset på Kristiansand Stadion ble det seier 7-0 mot Randesund 3, samt 1-1 mot Ålgård og 0-0 mot Vigør. Begge to sistnevnte lag endte også opp med fem poeng, og målforskjellen ble utslagsgivende for gruppeseier og avansement til semifinale. Trener Bjørnar Rimereit oppsummerer:

-Vi hadde overtaket mot Vigør men klarte ikke å sette ballen i mål tross mange sjanser.

-Mot Ålgård ble vi liggende under etter første omgang. Vi presset på og fikk en «billig» straffe når det gjenstod ett godt minutt av kampen. Den ble selvsagt satt i nettet under stort press.

Søndagens sluttspill foregikk på Sparebanken Sør Arena, og semifinalemostander var Frøyland.

-Vi gikk oppskriftsmessig opp i ledelse og kunne ledet med både to og tre mål til pause. I andre omgang var Frøyland best i starten og vi ble reddet av god keeper samt klarering fra strek. Vi snudde kjerringa og satte inn 2-0 fem minutter før slutt.

‘Hjemmelaget’ Randesund ble finalemotstander og klare favoritter.

-Gutta våre var skikkelig klare for å vise at vi kan spille fotball. Vi beholdt roen og spilte ball mens RIL presset høyt og hardt. Gang på gang spilte vi oss ut med nydelige kombinasjoner og iskalde hoder. Gutta våre var kjapt oppe i ballfører når de ikke hadde ball og tvang et RIL lag til å gjøre valg som profitterte oss. Vi scoret 1-0 målet etter et nydelig gjennomspill der keeper måtte gi retur og vår yngste spiller Daniel Augland kunne skli ballen inn i det åpne målet.

-RIL presset enda hardere etter pause men igjen viste det seg at det lønner seg å holde hodet kaldt og trille ball. To minutter fikk de et frispark fra farlig hold og kalddusjen blir et faktum. 1-1.

-Det RIL ikke visste var at vi hadde et ekstra gir på lur. Vi gikk rett i angrep og fikk puttet ballen i nettet når det gjenstod mindre enn et minutt. RIL presset iherdig de siste sekundene men klarte det heldigvis ikke, og gleden var enorm da fløyta gikk.