Skip to content

G14 tapte mot Randesund

G14 spilte sesongens nest siste seriekamp på Moseidmoen mandag ettermiddag. Motstander Randesund stilte med et sterkt lag og fikk revansje for tapet mot Vindbjart-laget i finalen i Sebra Cup. Sluttresultatet 1-6 var nok ikke helt ufortjent etter spill og sjanser, og guttene var tydelig misfornøyde etter kampen med å ha blitt utspilt på hjemmebane.

Skrevet av Stian Bøe

Kampen startet med et par halvsjanser vår vei. Sander Wiik Hadde et skudd som ble slått til corner, og Sindre Emiil Rimereit fikk avsluttet denne med en heading, men ikke veldig farlig for gjestenes forsvar. I andre enden kom det raskt flere gode angrep, og tre kjappe mål før det var gått et kvarter gjorde at kampen i realiteten var avgjort. 0-4 kom etter tjuefem minutter, mens vår beste mulighet til redusering kom like før pause da Benjamin Tverå spilte fri Daniel Augland, men han ble effektivt stoppet.

Andre omgang startet på beste måte da Theodor Jenne Jepsen slo en corner til bakerste stolpe. William Reinhardtsen kom i fart og satte ballen kontant i buret. Andre omgang ble en opptur selv om ikke det ble flere mål. Duellspillet ble bedre, og Randesund fikk ikke gå så enkelt gjennom leddene våre lengre. Bakerst ble flere gode muligheter avverget med flere sterke taklinger, Markus Kåsene Røraas ledet an tidlig og Rimereit hadde flere utover i omgangen i tillegg til et par redninger på strek Samtidig bidro keeper Fredrik Ingebretsen med gode redninger.

William Reinhardtsen skåret Vindbjarts eneste mål

Mot slutten av kampen hadde vi noen fine angrep, William Strandskogen Krogh ble satt fint opp av Wiik, mens sistnevnte var sist på ballen etter kombinasjoner fra Benjamin Tverå og Reinhardtsen. Randesund la etter hvert på til 6-1 før siste spark i en seriekamp på Moseidmoen i 2021 ble gjort.

Trener Bjørnar Rimereit, normalt assistert av Remy Krogh og Stian Olstad, oppsummerer sesongen og kampen slik:

Vi startet sesongen med fint spill og et par uavgjorte kamper som setter standarden for sesongen. Dette følges opp med tre seire som gjør at vi ligger godt an. Den siste her mot Lillesand lå vi under 0-3 med ti minutter igjen og snudde til seier 4-3.

Neste kamp mot Flekkefjord (ble til slutt kretsmestere, red.adm) får vi ikke til vårt eget spill, vi merker at de er kjappere enn oss og kommer for enkelt forbi våre ledd på få touch, mens vi bruker for mange, og taper 1-3. Den gode trenden fortsatte likevel med to 1-0 seire før vi møtte Vigør forrige kamp. Der ville vi litt for mye, styrte kampen, men fikk det likevel ikke til, igjen grunnet for mange touch.

I dag blir vi utspilt, de er sterkere enn oss og vinner de fleste duellene. De har noen enkeltspillere som lekte med oss, spesielt i første omgang, der vi ikke er nok påskrudd. Vi reiser oss heldigvis litt i andre omgang, og så får vi en kjip en mot slutten der vi tør å prøve, i skikkelig Vindbjart-stil, men som Randesund utnytter når det ikke virker. Vi fikk uansett mange flere gode bilder, spillemessig, i andre omgang.

Vi har en kamp igjen mot Våg, der vi håper å få til en bra prestasjon, vi satser på spillet skal sitte bedre da, selv om det er bare tre dager til. Vi blir nok ikke bedre på ett-touch spill på den tiden, men håper vi tør mer, utfordrer mer, og gjør de riktige valgene (det ble dessverre tap 2-5, og laget endte som nummer seks, red.adm.)

G14, 1.divisjon, Vindbjart – Randesund 1-6