Skip to content

Follo – Vindbjart 3-0(0-0)

Tap 0-3 mot topplaget Follo lørdag, betyr at spenningen holder seg i bunnen av Norsk Tipping-ligaen avdeling 3. Vi er fortsatt fire poeng foran Mandalskameratene med to kamper igjen, og møter dem på Moseidmoen søndag klokka 14.00.

Skrevet av Stian Bøe

På Ski Stadion var førsteomgangen relativt jevn, og vi skapte noen sjanser, men Follo-forsvaret var klart bedre enn de vi har møtt i de siste hjemmekampene. Mustafa Omarkheil og Brian Stangnes Kjeldsberg kom til skudd fra venstrekanten, og Anders Bjørge var nære på å få hodet på ballen i god posisjon, alt i første halvdel av omgangen. Etter dette justerte hjemmelaget seg inn og tillot mye mindre bakrom.

1-0 kom tidlig i andre omgang da vertene raskt utnyttet at vi mistet ballen i oppbygningen, og vi var under stort press i starten. Etter 2-0 ti minutter senere så det egentlig aldri ut til at vi skulle klare å komme tilbake. Robert Våge Skårdal ble fint spilt gjennom av Lars-Georg Reinlund Sæther, men Follos keeper gjorde sine saker bra gjennom hele kampen og stoppet forsøket fra kort hold. Innbytter Eirik Ryger prøvde også skuddfoten, men keeper var igjen på rett plass, og noen minutter før slutt utnyttet Follo nok en overgang og punkterte kampen helt med 3-0.

Kampfakta, Norsk Tipping-ligaen, Follo – Vindbjart 3-0

1-0 (48 min) Sondre Spieler Halvorsen
2-0 (57 min) Sondre Spieler Halvorsen
3-0 (86 min) Kristian Seteklev