Skip to content

Follis og Myrvold takker av

Dagens kamp mot Start 2 markerer ikke bare slutten for årets sesong for VFK. Det markerer også slutten på Vindbjart-karrieren til vår kaptein med stor K, Christian Beqiraj Follerås og assistenttrener Kjetil Myrvold.

Skrevet av Halvor Homme

Follis har hatt flere perioder i VFK. Han ble først hentet fra IK Start som erstatter for Gaus da han gikk andre veien sommeren 2011.

Follis var en av våre viktigste spillere i kampen om opprykk fra 2 div i årene 2012-2016. Etter disse sesongene valgte Follis å trappe ned fotballkarrieren og spille for barndomsklubben Hånes.

Etter noe overtalelse kom han igjen tilbake høstsesongen 2018 og var en sterk bidragsyter til å snu en vanskelig vårsesong til å kjempe om opprykk på høsten. I 2019 var han tilbake i Hånes, før han igjen tok på seg den blå VFK drakta fra 2020 sesongen og frem til dagens kamp.

Han har gjennom alle årene i VFK gått foran som et godt forbilde. En som setter krav til de rundt seg, men som alltid går først i duellene på banen. Vinnerinstinkt, leder, både på og utenfor banen, og en god lagspiller kjennetegner vår kaptein, Follis!

foll2

Follerås har spilt 193 kamper for VFK og scoret 36 mål.

Vindbjart FK takker Follis for alt han har bidratt med i VFK (for denne gang)!

Kjetil Myrvold gir seg også som assistenttrener på A-laget. Kjetil er ikke bare kjent som en fotballfaglig dyktig mann, men ett stort medmenneske og menneskekjenner. Kjetil har en hektisk hverdag med jobb på Byggvell, brannmann i tillegg til at han er trener i junioravdelingen til VFK. Han har derfor gitt uttrykk for at døgnet har for få timer til å gjennomføre alle oppgaver 100%. Vi takker Kjetil for innsatsen rundt A-laget, ærligheten og er veldig glade for at Kjetil fortsatt kommer til å gjøre en fantastisk jobb for Vindbjart i junioravdelingen. Det er mange unge spillere i Vindbjart som vil dra nytte av Kjetils fotballkompetanse og medmenneskelighet!

foll3

 

 

 

 

 

Les hele artikkelen hos Vindbjart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *