Skip to content

Fløy 2 – Vindbjart 2 1-1(1-0)

Andrelaget klarte ikke å gjenskape 8-1 seieren mot Fløy 2 i vår på Flekkerøya mandag kveld, men fikk med seg velfortjent poeng etter en god andreomgang. Hjemmelaget tok ledelsen etter et kvarter da Marcus Aamodt fikk et stjernetreff av et langskudd. Få sjanser vår vei, nærmest kom Anders Bjørge like før pause da han fikk vendt opp på hjørnet av femmeteren, men satte skuddet i nettveggen under hardt press.

I andre omgang spilte vi mye bedre og skapte mange sjanser. Etter en omgang på vingen fikk Øyvind Løkkebø Gausdal avløsning av yngre krefter. Det resulterte etter hvert i en fin kombinasjon. Fabian Jeppestøl Engedal sendte en hard stikker til Christoffer Lindberg, han førte ballen innover og la videre til Gaus, som ikke er vond å be når vi spiller mot Fløy. 1-1 kom med tretten minutter igjen på klokka, Andreas Sagen Dale fikk en bra mulighet like etter alene mot mål, men keeper kom fint ut og avverget her.

Fløy fikk her kun sitt fjerde poeng for sesongen, og ser nokså fortapte ut, mens vi ligger midt på tabellen med tjueén poeng.

Kampfakta, 4.divisjon, Fløy 2 – Vindbjart 2, 1-1

1-0 (16 min) Marcus Aamodt
1-1 (77 min) Øyvind Løkkebø Gausdal