Skip to content

Donn – Vindbjart 2 9-0(4-0)

Med A-laget på tur til siste treningskamp, og flere tilfeller av skade/sykdom den siste uken, ble det et ungt lag som stilte mot Donn i 4.divisjon lørdag, sett bort fra angrepstrioen. Hjemmelaget er opprykksfavoritter og viste ingen nåde på Kongsgårdbanen. To mål før det var gått ti minutter viste hvordan kampen ville går, og det endte til slutt med 0-9. Innsatsen var bra, men ikke nok denne gangen. Offensivt var vi best med midtveis i første omgang. Øyvind Løkkebø Gausdal skåret etter gjennomspill fra Martin Heisel, men offside. Samme Heisel fikk så en skuddmulighet fra skrått, kort hold, men keeper reddet.  Åtte minutter før pause vant Gaus et straffespark, men Kawsu Jabai satte det stang ut. To spillere fin sin seniordebut, Bjørn-Martin Rimereit (17), og Sindre Andersen Honnemyr (16).

Simon Salen Aune flankert av debutantene Rimereit og Honnemyr

Simon Salen Aune flankert av debutantene Rimereit og Honnemyr

Kampfakta, 4.divisjon, Donn – Vindbjart 2, 9-0

1-0 (4 min) Stian Ingbrethsen
2-0 (9 min) Mathias Harestad Voll
3-0 (22 min) Stian Ingebrethsen
4-0 (34 min) Brian Jensen
5-0 (50 min) Mathias Harestad Voll
6-0 (57 min) Mathias Harestad Voll
7-0 (68 min) Stian Ingebrethsen (str.)
8-0 (71 min) Brian Jensen
9-0 (79 min) Andreas Sersland

Vårt lag:

Dennis Lindekleiv, Bjørn-Martin Rimereit, Marius Fjellet, Joachim Tveitaa Johansen, Martin Gardiner, Nikke Eidet, Emil Lie, Martin Heisel, Simon Salen Aune, Øyvind Løkkebø Gausdal, Kawsu Jabai.

Innbyttere: Daniel Strømmen, Fredrik Bakken, Sindre Andersen Honnemyr.

Gule kort: Tveitaa Johansen og Heisel.

Les hele artikkelen hos Vindbjart

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *